Ce este Biorezonanta?

Aparatul de biorezonanta
August 24, 2014
Biorezonanta
August 24, 2014

Ce este Biorezonanta?

Biorezonanţa este un fenomen biofizic care are loc în organismul nostru şi care se referă la frecvenţele fundamentale de  funcţionare celulară. Biorezonanţa este studiată în cadrul medicinii energetice sau medicinii cuantice.

Aparatele de Biorezonanţă efectuează măsurători la nivel celular determinând starea de sănătate a organismului, detectează şi echilibrează zonele de stres şi dezechilibru la toate nivelurile prin folosirea reactivităţii electrofiziologice. Punând în echilibru stresul şi dezechilibrele, această tehnologie poate să readucă sănătatea corpului prin diminuarea factorilor de stres care au cauzat iniţial boala şi prin stimularea resurselor proprii de vindecare ale organismului.

Această abordare cuantică neinvazivă transformă datele analizate în informaţii referitoare la sănătatea fizică, mentală, emoţională, spirituală a individului.  Gradul de sensibilitate al aparatului este stabilit în aşa măsură încât să detecteze cele mai timpurii semne ale vreunei boli sau suferinţe, pe care pacientul este posibil să nu le conştientizeze.

Aparatele de Biorezonanţă au la bază emiterea şi transmiterea către organism de impulsuri electromagnetice care să aducă membranele celulare ale organismului la frecvenţe de oscilaţie proprii celulelor sănătoase. Dispozitivul rezonează cu mii de ţesuturi, organe, nutrienţi, toxine sau alergeni şi înregistrează gradul la care reacţionează corpul la acestea.

În fond, dispozitivul medical de biorezonanţă dezvăluie orice aspect care afectează sănătatea întrucât această tehnologie detectează şi studiază oscilaţiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare moleculă, celulă, organ, glandă şi sistem al corpului.

După măsurarea frecvenţelor din corp, aparatul de Biorezonantă furnizează frecvenţe proprii pentru a redresa sau neutraliza tiparele undelor distructive. Oscilatiile nearmonioase pot fi diminuate sau chiar eliminate prin inversiunea lor. Oscilaţiile sănătoase pot fi amplificate în scopul vindecării. Este astfel reactivată şi stabilizată abilitatea de autoreglare  şi  autovindecare a organismului.

Comments are closed.