Abonament lunar

Fitoterapia
August 24, 2014
Termomasaj și Presopunctură
May 17, 2015

Abonament lunar

Detalii despre Abonamentul lunar la dispozitivul medical automat de Termomasaj şi Presopunctură.

Coloana vertebrală este nucleul corpului, ea este unitatea de măsură a sănătăţii. Dacă coloana este sănătoasă atunci totul în corp funcţionează bine.

ORAR

  • Luni – Vineri 09-19;
  • Sâmbătă: 09-13

• 1 şedinţă: 25 lei

• Abonament, 10 şedinţe: 200 lei (prima şedinţă gratuită)

Pentru mai multe informaţii privind terapia sau procurarea abonamentului sunaţi la numărul: 0362.802.115 sau e-mail: sananobilis.ro@gmail.com . Sau vizitaţi Centrul de sănătate “Sana Nobilis” Baia Mare, P-ţa Revoluţiei nr. 3/26 (pe platou).


Dispozitivul medical include un proiector intern care efectuează un masaj al spatelui, reducând durerile musculare şi stresul acumulate datorită poziţiei incorecte şi a stilului de viaţă nesănătos. Prin micşorarea stresului şi a tensiunii de zi cu zi veţi simţi îmbunătăţirea stării de sănătate. În plus faţă de efectele benefice ale masajului convenţional, la cel efectuat de dispozitivul medical se adaugă şi efectul căldurii infraroşie care îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi ajută corpul să se relaxeze şi să se destindă. Proiectorul intern se deplasează de-a lungul coloanei vertebrale având un sistem ce urmăreşte întocmai curburile colanei vertebrale.


Alte articole

Termomasaj si Presopunctura

Dispozitivul medical automat de Termomasaj si Presopunctura

Abonamentul la terapia de Termomasaj si Presopunctura

Comments are closed.